Nyheder

Peter Ove Christensen

14.11.2017 | Staff

Mindeord for Professor Peter Ove Christensen

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at vores tidligere kollega, Professor Peter Ove Christensen, alt for tidligt er afgået ved døden. Peter Ove var født den 15. januar 1957 i Løgstrup ved Viborg og han fejrede denne sommer sin 60 års fødselsdag. Han drog til Aarhus i 1976, hvor han startede…

07.03.2016 | Research news

Fødselsdepression medfører øget risiko for selvmord, viser ny undersøgelse

Nybagte mødre, der er ramt af depression eller andre psykiske lidelser, løber en større risiko end andre for at tage deres eget liv i løbet af det første år efter fødslen, viser en ny undersøgelse. Undersøgelsen, der gør op med forestillinger om fødsel som en altid glædelig begivenhed for moderen, er baseret på en af de mest omfattende analyser af…

Philipp Schröder

11.02.2016 | Research news

Dansk fremstillingsvirksomhed skal se fremad: Rapport fra Aarhus BSS

Fremtiden begynder nu, ifølge en rapport om Danmarks fremstillingssektor fra Aarhus BSS og konsulentfirmaet McKinsey. Hvis danske virksomheder fortsat skal klare sig om ti år, så er det nu, de skal handle.

15.12.2015 | People

Syv spørgsmål til den nye overvismand

Michael Svarer, professor i økonomi ved Aarhus BSS, er blevet udnævnt til ny overvismand for Det Økonomiske Råd. Vi fangede ham kort før frokost på en travl hverdag og spurgte ham om hans forventninger til det nye job. Aktuelle problemstillinger, herunder integration af indvandrere i den danske økonomi, kommer til at fylde meget, siger han.

Sanne Wøhlk

15.12.2015 | Research news

Affald i fokus for million-projekt på Aarhus BSS

Affald er fascinerende, synes Sanne Wøhlk. Hun er lektor i logistik på Aarhus BSS og skal bruge det næste par år på at undersøge mere effektive måder at indsamle og transportere det på. Det Frie Forskningsråd har for nylig bevilget 4,1 millioner kroner til projektet.

15.12.2015 | Seminar

Debat med Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet med ambassadør Peter Taksøe-Jensen i spidsen havde taget initiativ til en debat om økonomisk diplomati i en globaliseret verden. Forskere fra Aarhus BSS og repræsentanter fra erhvervslivet delte ud af deres viden og erfaringer.

25.06.2015 | News type

Studerende vinder case competition

En gruppe studerende fra Institut for Økonomi har netop vundet en case competition arrangeret i samarbejde med Dansk Industri. Vindergruppen har udarbejdet deres bud på, hvordan danske virksomheder løser fremtidens udfordring med mangel på kvalificeret arbejdskraft.

04.06.2015 | Events

CREATES vært for den årlige SoFiE konference

Det videnskabelige selskab for finansiel økonometri, SoFiE, (Society for Financial Econometrics), afholder sin 2015-konference med CREATES ved Aarhus BSS som vært. Konferencen har mere end 200 deltagere og 90 videnskabelige bidrag over fire dage.

19.11.2014 | News from the management

AMBA-akkreditering til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences har modtaget AMBA-akkrediteringen fra den anerkendte akkrediteringsinstitution, som akkrediterer MBA-uddannelser.

06.08.2014 | Aarhus BSS

Kortvarig nedlukning af websider den 12. og 13 August

Den 12. og 13. august vil flere websider ikke være tilgængelige i dag- og aftentimerne på grund af opdatering, der vil forbedre websidernes svartider. Se hvilke hjemmesider det drejer sig om.

Viser resultater 1 til 10 ud af 25

1 2 3 Næste

14311 / i32